top of page

OTA YHTEYTTÄ

Studioni

Kasarminkatu 5-7

87100 Kajaani

Tervetuloa!

Studioni sijaitsee Kajaanissa Kasarminkadulla (Kasarminkadun toisella puolen on Kuntokeskus Liikku), sisäänkäynti Savonkadun puoleisesta päästä taloa. Voit parkkeerata autosi autopaikalle nro 26, ja käytössäsi on lämmitystolppa. Jos tulette useammalla autolla, osa voi jättää autonsa Kuntokeskus Liikun pihaan, jossa on suuri parkkialue. 

Studio on pieni, kodinomainen tila, jossa on otettu huomioon valo-olosuhteet kuvauksen kannalta otollisesti. Studiolla on wc ja vesipiste sekä mikro. 

Huom! Ethän tule sairaana tai tuo kipeitä lapsia kuvauksiin! Sairastapauksen sattuessa otathan yhteyttä minuun, niin sovitaan uusi aika. Kipeänä kuvaukset eivät mene niin hyvin kuin terveenä. Vältämme näin myös pöpöjen leviämisen asiakkaalta toiselle.

Vastaukseni voivat mennä sähköpostisi roskapostikansioon, joten muistathan kurkata myös sieltä! En jätä kenellekään tarkoituksella vastaamatta!

Kiitos viestistäsi! Vastaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Vastausviestini menee toisinaan roskapostikansioon, joten kurkkaathan sinne, jos et ole saanut minulta vastausta.

somett.png
bottom of page