top of page

KUVAUSEHDOT

Kuvaajan tyyli ja kuvankäsittely

Asiakas on tutustunut kuvaajan portfolioon ja hyväksyy portfolion mukaisen kuvaustyylin sekä tavan jälkikäsitellä kuvat.

 

Kuvien peruskäsittely kuuluu kuvauksen hintaan. Peruskäsittelyyn kuuluu esimerkiksi pienten finnien, haavojen ja mustelmien poistot. Sen sijaan peruskäsittelyyn eivät kuulu esimerkiksi taustanvaihdot, asioiden poistot kuvasta, suuremmat ihon/ehostuksen/vartalon/vaatteiden käsittelyt jne.

Vastuu ja velvollisuus

Olethan täsmällinen tullessasi kuvaukseen, sillä myöhästyminen vähentää kuvausaikaa. Studiolla ei ole erillistä odotustilaa. Näin takaamme kaikille tasavertaisen kuvausrauhan.

Ulkomiljöökuvauksissa on säävaraus. Jos kuvauspäivänä sataa, ennen kuvausta sovitaan, siirretäänkö miljöökuvausaikaa tarvittaessa toiseen ajankohtaan vai siirretäänkö kuvaus studiolle.

 

Vanhemmat ovat vastuussa lapsista ja lemmikeistä kuvauksen aikana sekä mahdollisesta kuvaajan omaisuudelle aiheutetusta vahingosta. Kuvaaja keskittyy kuvaamiseen, eikä pysty vahtimaan samalla mitä taustalla tapahtuu. Jos studiolla hajoaa jotain asiakkaan toimesta, on hän tällöin korvausvelvollinen.

 

Mitään tiettyjä kuvia tai poseerauksia ei voida taata etukäteen, sillä kuvauksen sujuminen riippuu myös kuvattavista. Jo kuvauksen suunnittelun yhteydessä on toiveet kuvien suhteen hyvä tuoda ilmi.

 

Valintagalleria

Kuvauksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan valintagalleria kuvien valintaa varten. Koevedokset eivät ole vielä loppuun asti viimeisteltyjä kuvatiedostoja, ja ne ovat tarkoitettu vain kuvien valintaa varten. Saat gallerian yhteydessä ohjeet gallerian käyttöön.

 

Koevedoksia ei ole lupa kopioida eikä julkaista. Koevedokset tunnistat vesileimasta kuvan päällä.

 

Koevedokset ovat nähtävillä nettigalleriassa n. 1-4 viikon kuluessa kuvauksesta. Tästä lähetetään sähköpostiviesti.

 

Valintagalleria sisältää sekä värillisiä kuvia, että myös jonkin verran mustavalkoisia kuvia, kaikista kuvista on olemassa aina värillinen versio. Valintagallerian kuvat eivät ole vielä viimeisteltyjä kuvia.

 

Ostaessaan kuvatiedoston asiakas saa laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia netissä tai teettää digitaalisista tiedostoista mm. paperikuvia omaan käyttöönsä.

 

Asiakas ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Lopulliset asiakkaan valitsemat sähköiset kuvatiedostot (jpg) toimitetaan, kun lasku kuvatiedostoista näkyy kokonaan maksettuna laskutuspalvelussa.

 

Valmis kuvagalleria on ladattava talteen sähköpostissa tulleen ohjeen mukaan, ja gallerian linkki toimii 2-3 kk riippuen kuvauksesta. Linkkiä pystyy halutessaan jakamaan tämän ajan puitteissa myös muille nähtäville.

 

Gallerian uudelleenavaus maksaa 35€.

 

Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet, toimitettuja kuvia ei saa muokata edelleen. Kuvaajalle jää oikeus käyttää kuvia portfoliossaan sekä markkinoinnissa ja oman alansa kilpailuissa.

 

Asiakas on vastuussa kuviensa varmuuskopioimisesta itse.

 

Kuvausaikaa voi siirtää painavasta syystä esimerkiksi sairastapauksissa veloituksetta kerran, mutta siirtämisestä täytyy ilmoittaa viimeistään 24h ennen kuvausta. Sairaana ei kuitenkaan pidä tulla kuvaukseen sekä tartuntavaaran, että kuvauksen onnistumisen vuoksi.

 

Asiakas hyväksyy kuvausehdot varaamalla kuvauksen. 

Maksutavat

Maksutapana vain lasku, joko sähköpostitse tai paperilaskuna.

bottom of page